У складу са одлуком Градоначелника града Крушевца о проглашењеу ванредне ситуације на територији града Крушевца од 07.07.2020. године  и на основу  Статута Пољопривредног факултета у Крушевцу,  в.д. декана Пољопривредног факултета у Крушевцу, дана 08.07.2020. године,  донео је следећу

О Д Л У К У

    •             Забрањује се окупљање више од 5 особа  у просторијама Факултета, као и у простору испред Факултета,  уколико није могуће обезбедити физичку дистанцу од 2 метра и одговарајуће мере заштите (ношење заштитне маске и рукавица).
    •              Запослени и студенти су у обавези да  током боравка на факултету  носе заштитне маске, тако да маска прекрива нос, уста, браду, уз редовно спровођење мера личне хигијене.
    •             Преостале испите из јунског испитног рока организовати уз поштовање мера физичке дистанце и обавезног ношења заштитних маски и рукавица и да чекање студената испред просторија где се испити одржавају буде што краће, уз поштовање мера физичке дистанце од најмање 2 метра.
    •             Упис кандидата који су полагали пријемни испит организовати да највише две особе могу да буду присутне у просторијама Службе за студентска питања.
    •             Редовно  дезинфиковати просторије Факултета, пре почетка рада као и након завршених испита и боравка запослених,  уз редовно проветравање.

 

Одлуку можете погледати овде.